Eerlijk, betrokken, betrouwbaar en helder, daar staan wij voor!

AW Materieel is een veelzijdig bedrijf, dat volledige mobiliteitsgarantie voor uw wagenpark biedt. De verhuur van reinigingswagens, het repareren en reviseren van diverse merken opbouwen en het ontwikkelen en bouwen van (reinigings)machines worden elke dag weer met veel plezier door onze betrokken medewerkers verzorgd.

AW Verhuur

Wij leveren moderne, veilige en innovatieve huurwagens voor de korte of langere termijn en kunnen u adviseren over andere varianten zoals huurkoop, of het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van uw wagenpark. Door voorop te lopen in de markt met ergonomisch goed geconfigureerde wagens, veel kennis in de werkplaats en korte lijnen naar de klant, kunnen wij een hoge kwaliteit bieden. Wij werken volgens de ISO 26000 norm.

AW Techniek

In onze specialistische werkplaats kunt u terecht voor revisies en reparaties / onderhoud van uw reinigingsmaterieel (Geesink, Haller, VDK en Translift).

AW Machinebouw

Ook het innoveren, tekenen en (door)ontwikkelen van nieuwe en bestaande (reinigings)machines zoals bijvoorbeeld putliften, kolkenzuigers en wasinstallaties wordt hier verzorgd. Ons nieuwste product is een wascontainer. Deze afzetbare container wordt op een kraanhaakwagen gezet en leegt en wast ondergrondse containers (met heet en/of koud water) in een werkgang schoon. Meer informatie vindt u onder de knop ‘wascontainer’. Ook staat hier een filmpje.
Wij gaan graag de uitdaging aan om andere, creatieve, technische oplossingen te vinden voor uw specifieke vraag!

Duurzaam

AW Materieel probeert op een duurzame manier zijn bedrijfsactiviteiten te optimaliseren. Onze wagens zijn zeer innovatief met speciale aandacht voor de ergonomie van de chauffeur en een laag brandstofverbruik. Wij streven naar een langdurige relatie met onze zakenpartners, en maken een selectieve keuze in leveranciers. Ons pand is CO2 neutraal en gebouwd op het Ecopark bij Emmeloord. Onze medewerkers krijgen de mogelijkheid zich optimaal te ontplooien in hun werk, waarbij werkplezier voorop staat!

MVO in de praktijk